dr-jordi-lou1

Sóc veterinari en exercici des de l’any 1982. Estudi la carrera a la Facultat de Veterinària de Saragossa. En acabar, obro la primera consulta veterinària de Corbera al carrer Andreu Cerdà el 1982. El 1988 m’instal·lo al carrer Sant Josep i va fundar Cor -Vet Centre Veterinari, l’any 1998 em trasllat a un altre local del mateix carrer Sant Josep, on em trobo en aquests moments.

Actualment l’activitat professional que desenvolupament es circumscriu a temes com la pediatria, dermatologia, neurologia, oftalmologia, traumatologia, medicina interna, reproducció, endocrinologia, cardiologia, respiratori, citologies diagnòstiques, analítiques de laboratori, radiologia i ecografia, tot relacionat amb gossos i gats.

Bàsicament servei de diagnòstic i teràpia mèdica de proximitat, honesta i enfocada a resoldre els problemes de la manera més econòmica i eficaç possible.

La meva formació en el món de la veterinària de petits animals comença en l’estiu de 1974. Entro com a ajudant-aprenent a la Clínica Veterinària del Dr. Luera, a la Rda. Sant Antoni de Barcelona, ​​on, durant els anys que vaig estudiar la carrera, passo  els estius fent pràctiques. És en aquesta Clínica on anys més tard, el 1982, començo a treballar com a veterinari responsable del servei d’urgències i portant el servei de cardiologia i electrocardiografia de la pròpia Clínica Luera. No puc deixar passar aquesta ocasió per dir que treballar amb el Dr. Miquel Luera ha estat el millor que m’ha passat en la meva vida professional. Miguel Luera va ser un gran “Senyor de la Veterinària”, sens dubte, el millor veterinari de petits animals de la seva època, anys 50-60-70, de tot Espanya. Res més que paraules d’agraïment cap al Dr. Miquel Luera i per a tota la gent que formava part d’aquell equip, amb el qual vaig aprendre a estimar la meva professió. Ell sempre deia: “És de bien nacidos els ser agradecidos” doncs siguem “bien nacidos” moltes  gràcies Dr. Luera.